tiistai 26. syyskuuta 2017

Kokki varas -näytelmän mainoksessa populisti uhoaa ja käyttää valtaansa: You are fired! Saat potkut!

Vai sanooko hän: Olette halpuutettuja? Peter Greenawayn ristiriitainen elokuva, barokkieepos Kokki varas vaimo ja rakastaja muuntui KOM-teatterissa näytelmäksi. Herra Greenaway antoi täysin vapaat kädet. Herra ei ehtinyt katsomaan näytelmää, väitetään. Oliko näin? Nimittäin istuin raitiovaunussa, oliko huhtikuuta vai maaliskuuta ja kuvasin bulevardin heijastuksia ja katuelämää, niin kovasti Peter Greenawayn näköinen valpas herra sanoi. Sinulla on hyvä kamera. Yes, vastasin ja jatkoin kuvausta. Myöhemmin mietin, olikohan hän hän. Kokki varas -näytelmän trumpin kaltainen öky öyhyttelijä ja käppäijä - aikamme twitterin sanastoa - on mainoskuvissa. Häntä näytteli Niko Saarela.

Theater posters on windows, windowshopping Photos by: Satu Ylavaara Photography, photographer Satu Ylavaara, valokuvaaja Satu Ylävaara:








Val[a]istu sinäkin KOM-teatterissa! Bertolt Brecht kahtoo kun lämpiöstä on tullut wc


Satu Ylavaara Photography 2017

Kokki varas -näytelmän mainoksessa populisti uhoaa ja käyttää valtaansa: You are fired! Saat potkut! Alla Pinterestin kokoelma, jossa on KOM-teatterin Kokki varas -valokuviani ja julisteita ja mainoksia sekä Greenawayn elokuvan matskua - lähinnä Helen Mirreniä ja Tim Rothia.... Vassokuu:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti