tiistai 4. elokuuta 2020

Rocky Horror Show oli kuuma Helsinki Pridessä 2016

Helsinki Pride 2016, 2.7.2016 Rocky Horror Show, Rocky Horror Finland. Järkkäri Nikon D 40 ja hieno sää, ja tunnelma. Halloweenin aikaan käynnistyvän kotomaisen Rocky Horror Show spkektaakkelin esimakua päivän kauneimmissa pileissä... Käsittelemättömät kuvat, kuten niin mainostetaan #nofilter, vain pienensin verkkoon ja vedin tägit. Lisää kuvia....  Satu Ylävaara Photography 2016:

© Satu Ylävaara 2016.


Eino Heiskanen suoraan Tuntemattoman sotilaan kuvauksista.Kultaiseksi maalattu täydellinen mies Helsinki Pridessä 2.7.2016. Just tultiin katsomasta Tuntematon sotilas paikallisesta elokuvateatterista, näin sen jo toisen kerran, mutta pienemmän paikkakunnan elokuvatoimintaakin täytyy tukea. Hassua että samalla filmirullalla, tai siis kansiossa olin kuvannut Helsingin iloisia Pride-juhlia, ja suomalaista suota ja metsää, mikä näkyi myös Tuntemattomasssa.

Tohtori FranknFurterin luoma täydellinen mies Eino Heiskanen suoraan Tuntemattoman sotilaan kuvauksista elikkä kultahileinen Rocky ja sateenkaari-lippu liehuu... Liehuu punalippu liehuu - eikun kaikki värit saavat liehua - ei pelkästään punavihreässä kuplassa vaan myös kullanvärisessä ja graniitin... Oli hauskaa kävellä kohti Senaatintoria josta Pride-kulkue läks kun matkan varrella oli oikeat häät, ehkäpä ortodoksiset, ja tuntui kuin oikeasti olisi kävellyt Rocky Horror Picture Shown tarinaan! Ah, sateenkaari, rainbow. Don´t dream it - be it! Ylpeys ja oikeus olla oma itsensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.